Scalp pigmentatie

Als u op zoek bent naar Scalp pigmentatie of ook wel MHP genoemd (Micro haar pigmentatie) Dan bent u bij schoonheidssalon Style Cosmetics aan het juiste adres. Bij ons kunt u gebruikmaken van verschillende technieken die uw beginnende kaalheid perfect maskeren. Deze behandelingen zijn tevens mogelijk als u last heeft van dunner wordend haar.

Scalp pigmentatie op maat

Niemand vindt het fijn om haar te verliezen of kaal te worden. Gelukkig zijn wij er om u daarmee te helpen. Dit doen wij met behulp van twee technieken:

  • De Razor Scalp pigmentatie, waarbij pigment wordt aangebracht op de hoofdhuid. Dit wordt voornamelijk toegepast bij beginnende kaalheid.
  • Pigmentatie met behulp van stamcellen en classic pigmenten. Dit is mogelijk in combinatie met het Hair Rescue Program van Schoonheidssalon Style Cosmetics.

Bij de Razor Scalp pigmentatie wordt met pigment kleine tekeningetjes gemaakt op de hoofdhuid. De behandeling is niet pijnlijk maar mocht u een gevoelige huid hebben dan is het mogelijk om verdovende zalf bij uw huisarts te halen. Voor een langdurig resultaat worden vier tot zes behandelingen geadviseerd. Houdt u hierbij wel rekening met een genezingstijd van minimaal vier weken tussen iedere behandeling.

Een verzorgd uiterlijk voor iedereen

De scalp pigmentatie zorgt ervoor dat u meer zelfvertrouwen krijgt door uw beginnende kaalheid te maskeren. Een goed onderhouden kapsel wordt gevormd met de aanbreng van “getekende” stoppels. Met deze geschoren ‘look’ ontstaat er een kort, verzorgd kapsel. De scalp pigmentatie is een van de specifiekere behandelingen die wij bij onze schoonheidssalon aanbieden.

Maak kennis met alle mogelijkheden

Is uw haarkleur in de loop van de jaren veranderd? Geen probleem. Wij kleuren dit met gemak voor u bij. Mocht u na een tijdje toch willen afzien van de scalp pigmentatie dan kan dit met een eenmalige laserbehandeling. U heeft ook de mogelijkheid om de pigmentatie lichter te laten maken. Kom gerust langs voor een gratis intake zodat wij voor u een passende prijsopgave kunnen maken. Onze schoonheidssalon is gevestigd aan de Harderwijkerweg 193 in Ermelo. Uiteraard zijn wij ook telefonisch voor u bereikbaar via het nummer: 0341 42 90 79.