Carbon Laser Peeling

De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methode voor huidverjonging en huidverbetering door een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Door de laser wordt deze medische koolstof omgezet in warmte waardoor het verdampt. Tijdens dit proces neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. De medische koolstof bevat diverse vitamines die direct een duidelijke verbetering laten zien. 

Deze behandeling kun je het hele jaar door ondergaan zonder pauze. Het is werkelijk een unieke peeling die een verbluffend resultaat geeft. We raden deze behandeling aan voor huidverbetering en huidversteviging. De specifieke reiniging van de behandeling geeft bij een  gecombineerde tot vette huid een vermindering van grove of verstopte poriën. Deze behandeling is voor alle huidtypes geschikt en het resultaat is al na 1 behandeling zichtbaar. Deze behandeling is niet pijnlijk en geeft een prachtige glow.

Je kunt kiezen voor een enkele behandeling of nog beter, een kuur van enkele behandelingen. Kom langs voor een gratis intake.