Aanbiedingen

Lichttherapie behandeling

Beauty Angel ELT

Speciale lichtgolven gaan een interactie aan met het biologische systeem van de huid. Verschillende kleuren hebben verschillende werkingen en dit zijn voor de huid bekende frequenties van zichtbaar licht. Er wordt geen gebruik gemaakt van agressieve golflengten en het licht zorgt naast een verhoging van de energieproductie van de huidcellen ook voor een gunstige invloed op diverse groei en ontstekingsfactoren en het zuurstof niveau van de huid. Voelbare en zichtbare resultaten na het eerste gebruik, verbetert huidbeeld, heilzame lichtsessie.

Bij regelmatig gebruik minder rimpels door opbouw van collageen, poriën verfijnen en pigmentatie problemen worden zachter. De ELT geeft een boost aan het immuunsysteem waardoor het genezingsproces sneller verloopt. Ook is de ELT perfect in te zetten bij Acne, het blauwe licht 470nm reduceert ontstekingen. Andere wetenschappelijk bewezen inzet van golflengte zijn op o.a Eczema, psoriasis, tele’s, Healing, Burns

Losse behandelingen

  • vanaf € 55,00  

Kuur behandelingen :

  • Huidverbetering    5 x €249,00
  • Huidversteviging 10 x €470,00

Wilt u ook een jongere en rimpelvrije huid ?

  • Slechts 1 behandeling 7 tot 10 maanden resultaat
  • Betaalbaar
  • Veilig en effectief
  • Vrijwel pijnloos

Injectables / Hyaluron Fillers

Met het verstrijken van de jaren verandert uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. U kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof uw gezicht niet meer past bij hoe u zich van binnen voelt.

Met injectables/ fillers kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor u weer tevreden zal zijn met uw uiterlijk.

 1 ml deep Filler € 299   Speciaal voor diepere lijnen en rimpels.
 1 ml contour filler afhankelijk van soort tussen € 259 – € 279  Deze filler is uitermate geschikt voor fijne lijntjes en voor opvulling


Permanente make-up

Eyeliner onder of boven incl.1-2 nabehandelingen speciale aanbiedingsprijs €225,00

Opstaan en Klaar !